VOSEK LYCON

je narejen iz najboljših naravnih smol in čebeljih voskov, z dodanimi čutnimi aroma-terapevtskimi sestavinami. Zagotavlja vrhunske rezultate, saj bolje kot marsikateri drugi vosek, odstranjuje tudi najbolj trdovratne dlačice, dolge komaj 1 milimeter. Ima nizko delovno temperaturo, je izjemno prožen in nežen, zato na kožo deluje negovalno in blagodejno, voskanje pa je prijetna izkušnja, tudi na najbolj občutljivih delih telesa.

 

Glavne prednosti voskov LYCON so:

 

  • Zagotavljajo do 70% manj bolečine.
  • Odstranjujejo dlake že pri dolžini 1 milimeter.
  • Voski niso vroči. So topli, imajo nizko delovno temperaturo, zato so zelo nežni do kože in povzročajo le zanemarljivo rdečico.
  • Na istem mestu jih lahko uporabimo od 5- do 6-krat, ne da bi poškodovali povrhnjico.
  • Različne vrste voskov so prilagojene različnim tipom kože in dlačic.
  • Ne povzročajo pigmentacij.

Voski LYCON so različnih prijetnih barv in dišečih arom, vsak od njih pa je namenjen uporabi za določen tip kože in dolžino dlačic.

 

KAKO SE PRIPRAVITI NA DEPILACIJO :

  • Dlačice naj bodo dovolj dolge ( 7-14 dni ) zaradi lažje depilacije

Če na brazilsko depilacijo prihajate prvič, dlačice na intimnih predelih pa ste si doslej vedno odstranjevali z britvico, vam svetujemo, da na voskanje pridete vsaj 7 do 10 dni od zadnjega britja (oziroma vsaj 10 do 14 dni, če bomo voskali noge). Če je od zadnjega britja minil manj kot en teden, bodo dlačice prekratke, voskanje pa bo zaradi tega malce bolj nelagodno. Kljub temu, da so voski Lycon dovolj prožni in močni, da lahko odstranijo dlačice že pri dolžini enega milimetra, je to pravilo, ki bolj velja pri dlačicah, ki se jih že nekaj časa redno odstranjuje z voski, saj so takšne dlačice tanjše in mehkejše, zato se jih vosek lažje oprime in jih hitreje odstrani.

Pred voskanjem intimnih predelov si ne krajšajte dlačic. Prepričanje, da vas bo depilacija “tam spodaj” manj bolela, če bodo dlačice krajše, je namreč popolnoma napačno. V resnici je ravno nasprotno: daljše kot so dlačice, lažje jih je potegniti ven, kar posledično pomeni tudi manj bolečine. Upoštevajte pa seveda dejstvo, da če na brazilko prihajate prvič, potem bo izkušnja za vas zagotovo malce bolj neugodna, kot bi bila, če bi si dlačice na intimnih predelih odstranjevali redno. Ob pogostem britju namreč dlačice sčasoma postanejo bolj močne in trdovratne in jih je težje potegniti ven. Ob rednem voskanju pa se stanjšajo in razredčijo, zato jih je tudi mnogo lažje odstraniti.

  • pred terminom poskrbimo za ustrezno higieno.

Razumemo, da stranke včasih k nam pridejo po celem dnevu v službi, kjer je hitra prha pred obiskom kozmetičarke misija nemogoče. Zato pa imamo pri nas čiste sanitarne prostore in vedno zadostno zalogo vlažnih robčkov, s katerimi se stranke lahko malce osvežijo in poskrbijo, da ob depilaciji intimnih predelov ne bo nerodno nikomur, ne njim, ne nam!

  • priporočeno je, da se 1 dan pred depilacijo naredi piling telesa.

Zagotovite si svoj termin