Studio Šmalc, Nejc Jernej Šmalc s.p.
Dolenji Lazi 2
1310 Ribnica

V studiu Šmalc so vam na voljo:

  • Solne terapije se razlikujejo na otroške in odrasle, saj terapija za otroke traja 20min za odrasle pa 40min. V solno sobo lahko hkrati sprejmemo do 4 otroke + 2 odrasli osebi (spremljevalca) ali 4 odrasle osebe.
  • Masaže izvajamo dve vrsti masaž (klasične in športne) v dveh različicah, kjer lahko izbirate med izvajanjem masaže v solni sobi ali pa izven nje. Masaže v solni sobi dodatno pripomorejo k boljšemu delovanju limfe in s tem večjemu učinku same masaže, posledično se tudi mišice bolj sprostijo.
  • Vacuslim 48 preoblikujte svoje telo le v nekaj tretmajih. Rezultati so vidni že po prvem tretmaju. Je tretma za pomoč pri oblikovanju telesa, zmanjšanju celulita in izboljša tonus kože. Celoten tretma traja nekje 45-60 min. Od tega je cca 15 min predpriprav ( meritve in nanos krem…), nato se 30 minut leži v vakum vreči. Po 30 minutah se ponovno naredijo meritve in izračuna rezultat.

Vse kozmetične storitve v Studiu Šmalc izvaja naša kozmetičarka Maja, s katero se lahko tudi posvetujete pred samimi terapijami ali tretmaji na tel 031214513 ali na info@solnigozd.si

Oddaljenost Solnega gozda od bližnjih krajev:

vacuslim 48 ribnica kočevje
Oddaljenst od bližnjih mest Ribnica, Sodražica, Kočevje
Kočevje -> 16 km
Velike Lašče -> 11 km
Sodražica -> 7km
Ribnica -> 2 km

Nahajamo se v vasi Dolenji Lazi nasproti gasilnega doma in športnega igrišča.